• Most Read
  • Most Commented

Categories

Archives

Hội nghị PM - Sân chơi lớn dành cho PMs nhà FPT

08:59 AM Thursday November 20,2014
Posted by Quản trị Under L&M Skills | Commments (40)
  • Print

Được tổ chức thường niên từ năm 2010, Hội nghị PM đã tạo ra một sân chơi bổ ích cho các Quản trị dự án trong tập đoàn chia sẻ kinh nghiệm, kiến thức.

Thông tin về Hội nghị PM 2014 xem tại: http://hoinghipm2014.fli.com.vn/

Hãy cùng nhìn lại những hình ảnh đáng nhớ của chương trình trong 4 năm qua:

Ngày 27/11/2010, Hội nghị PM lần đầu tiên được tổ chức đã gây tiếng vang lớn, thu hút hơn 120 PM FPT tham dự, nghe các tham luận và tham gia trao đổi về lĩnh vực quản trị dự án. Trong ảnh, Đại tá, PGS.TS Dương Đình Quảng (Học viện Quốc phòng) đã chia sẻ những bài học về chiếc dịch Điện Biên Phủ lừng lẫy năm châu.

TGĐ Bùi Quang Ngọc chia sẻ: "Việc FLI tổ chức Hội nghị PM với sự tham dự của các khách mời từ các lĩnh vực khác là dịp để các PM FPT được học hỏi, lấy kinh nghiệm cho công việc của mình".

TGĐ Bùi Quang Ngọc cho hay: "Việc FLI tổ chức Hội nghị PM với sự tham dự của khách mời từ nhiều lĩnh vực khác nhau là dịp để các PM FPT học hỏi, lấy kinh nghiệm cho công việc của mình".

Những kinh nghiệm về quản trị dự án quy mô lớn cũng đã được TS. Phạm Quang Long, GĐ Sở Văn hóa - Thể thao - Du lịch Hà Nội đã chia sẻ trong câu chuyện về Đại lễ kỷ niệm 1.000 năm Thăng Long, Hà Nội.

Những kinh nghiệm về quản trị dự án quy mô lớn cũng đã được TS. Phạm Quang Long, GĐ Sở Văn hóa - Thể thao - Du lịch Hà Nội chia sẻ trong câu chuyện về Đại lễ kỷ niệm 1.000 năm Thăng Long, Hà Nội.

Hội nghị PM 2011 do FLI tổ chức vào sáng thứ bảy 3/12/2011 đã thu hút gần 100 người tham dự. Khác với Hội nghị năm 2010 có chủ đề chia sẻ khá tự do, chủ đề xuyên suốt năm 2011 là Quản trị thay đổi (Change Management) - "To change or to die" (thay đổi hay là chết).

Hội nghị PM 2011 do FLI tổ chức vào sáng thứ bảy 3/12/2011 đã thu hút gần 100 người tham dự. Khác với Hội nghị năm 2010 có chủ đề khá tự do, chủ đề xuyên suốt năm 2011 là Quản trị thay đổi (Change Management) - "To change or to die" (thay đổi hay là chết).

phần chia sẻ của Mr Jerome Modolo - R&D Manager của Neopost - đối tác của FSoft. Bài chia sẻ của Modolo đưa ra cái nhìn tổng quan về chủ đề Change Management, cung cấp những lý thuyết chuẩn.

Phần chia sẻ của anh Jerome Modolo - R&D Manager của Neopost - đối tác của FPT Software đưa ra cái nhìn tổng quan về chủ đề Change Management, cung cấp những lý thuyết chuẩn.

Phần Tọa đàm khiến các thành viên tham dự đặc biệt quan tâm và thích thú, với những góc nhìn đa dạng của 3 khách mời về chủ đề Change Management.

Phần Tọa đàm khiến các thành viên tham dự đặc biệt quan tâm và thích thú, với những góc nhìn đa dạng của 3 khách mời về chủ đề Change Management.

Ngày 1/12/2012, Hội nghị PM đã "lên sóng" với chủ đề “Quản trị rủi ro cho doanh nghiệp trong thời kỳ hội nhập” qua chia sẻ của Chuyên gia tư vấn kinh tế, Trọng tài viên Trung tâm Trọng tài Quốc tế Việt Nam VIAC Nguyễn Gia Hảo; phần tọa đàm của Cục phó Cục Tin học thống kê, Bộ Tài chính Trần Nguyên Vũ, GĐ Đơn vị Phần mềm chiến lược số 1 FPT Software (FSU1) Hoàng Việt Anh và Trưởng Ban nhân sự FPT Software Phạm Tú Cường.

Ngày 1/12/2012, Hội nghị PM đã "lên sóng" với chủ đề “Quản trị rủi ro cho doanh nghiệp trong thời kỳ hội nhập”. Trong ảnh, Trọng tài viên Trung tâm Trọng tài Quốc tế Việt Nam VIAC chuyên gia Nguyễn Gia Hảo chia sẻ về những rủi ro trên trường quốc tế, được các CBNV đánh giá cao về giá trị thông tin.

Phần tọa đàm Quản trị rủi ro - câu chuyện của PM đã chỉ ra những rủi ro trong quá trình quản trị dự án để các PM có đối sách chủ động phòng tránh.

Phần tọa đàm "Quản trị rủi ro - câu chuyện của PM" đã chỉ ra những rủi ro trong quá trình quản trị dự án để các PM có đối sách chủ động phòng tránh.

Hội nghị chia người tham dự thành các tiếu ban để tìm giải pháp giảm thiểu rủi ro trong đầu tư 'quả mít' và giảm rủi ro trong Quản trị quan hệ khách hàng.

Hội nghị năm 2012 đã chia người tham dự thành các tiếu ban để tìm giải pháp giảm thiểu rủi ro trong đầu tư 'quả mít' và trong Quản trị quan hệ khách hàng.

Từ định hướng chiến lược của tập đoàn trong năm 2014 là Toàn cầu hóa FLI đã lựa chọn đây là chủ đề cho hội nghị PM 2013 “Quản trị không biên giới”

Từ định hướng chiến lược của tập đoàn là Toàn cầu hóa FLI đã lựa chọn đây là chủ đề cho hội nghị PM 2013 “Quản trị không biên giới”. Với chủ đề này, BTC đã mời diễn giả Vincent Galeron, Giám đốc R&D của Tập đoàn IRESS tại Hà Nội, thuyết trình về chủ đề Quản trị dự án toàn cầu.

Phần tọa đàm có chủ đề Thay đổi tư duy với sự tham gia của Phó TGĐ FPT IS Phùng Việt Thắng (giữa) và Giám đốc FTICO Lê Hà Đức (ngoài cùng bên trái) đã đem đến cho thành viên PBC cái nhìn toàn diện về xu hướng toàn cầu, những khác biệt của dự án xuyên quốc gia và những kỹ năng cần có của PM trong quá trình bước ra sân chơi toàn cầu. Đây cũng là nội dung được đánh giá hay nhất của chương trình với nhiều chia sẻ, kinh nghiệm từ dự án thực tế.

Phần tọa đàm "Thay đổi tư duy" với sự tham gia của Phó TGĐ FPT IS Phùng Việt Thắng (giữa) và Giám đốc FTICO Lê Hà Đức (ngoài cùng bên trái) đã đem đến cho thành viên PBC cái nhìn toàn diện về xu hướng toàn cầu, những khác biệt của dự án xuyên quốc gia và những kỹ năng cần có của PM trong quá trình bước ra sân chơi thế giới.

Sau phần tọa đàm, các thành viên được tham gia vào 3 tiểu ban thảo luận với nhiều nội dung khác nhau liên quan đến chủ đề Quản trị không biên giới. Phần trình bày của anh Phan Phương Đạt, FPT Software, về "Một số phương pháp xây dựng dịch vụ mới của công ty và năng lực của đội ngũ" thu hút khá đông người nghe

Sau phần tọa đàm, các thành viên được tham gia vào 3 tiểu ban thảo luận với nhiều nội dung khác nhau liên quan đến chủ đề Quản trị không biên giới. Hội nghị khép lại với những đánh giá tích cực của CBNV và khách mời tham dự.
Hội nghị PM là hoạt động lớn nhất trong năm của Câu lạc bộ kinh doanh dự án (PBC), thuộc Học viện Lãnh đạo FPT (FLI). Năm nay, theo định hướng "Constructivism - Chủ nghĩa kiến tạo", chủ đề của Hội nghị được chọn là “Sáng tạo để bứt phá”. Dự kiến, hội nghị sẽ tổ chức vào sáng ngày 29/11 tại tầng 13, tòa nhà FPT Cầu Giấy, Hà Nội. Các PM trong FPT muốn chia sẻ kinh nghiệm tại hội nghị có thể liên hệ vớiDungNT55@fpt.com.vn để đăng ký tham luận.

Tử Quyên (Chungta.vn)


  
Share your comment
I agree with all Terms of Use *
Comments
Cheap FIFA 15 Coins at 03/12/2014 06:31 PM
What is that guy?
Cheap FIFA 15 Coins http://radiusnyc.com/profiles/blogs/how-can-we-accumulate-so-many-fifa-15-coins
FUT coins at 12/12/2014 07:00 AM
They obtain several gear, distinct the sport of golf publications and also magazines, as well as enrol throughout varied playing schools and also golfing lessons just to find out a lot more methods to maximizing his or her golfing knowledge.
FUT coins http://www.fifacoinssell.com
fifa 15 cions cheap at 16/12/2014 10:48 AM
They receive several equipment, distinct tennis publications or perhaps magazines, along with enrol in varied golf game schools or maybe golfing coaching just to understand a lot more methods to maximizing the golfing expertise.
fifa 15 cions cheap http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa 14 coins to fifa 15 at 19/12/2014 05:25 PM
The reason obviously is sent, if you insist on using, or not substitute, it can only live happily
fifa 14 coins to fifa 15 http://www.fifacoinszone.co.uk/ios.html
fifa15 coins at 30/12/2014 01:01 PM
The odds of lack of success of shift of excellent, very quite hard tennis ball into tha harsh truth, a biography, or broken down, or perhaps to the goalkeeper forearms (this included 80%), therefore the principles in 10-25 is enough, now extra general strikers, header are often, if you have a really fierce header invade or replacement unit, will be excessive, and after that go to the lotto, but a lot more than 30 certainly not advisable, or infiltration people today wounded, or maybe your significant striker disorder is absolutely not great, replace the striker headed fierce, can spot and, nonetheless, I only inside creador metallic path, despite the fact, is in addition going on the significantly less
fifa15 coins http://www.fifacoinszone.co.uk/ps4.html
fifa 15 cheap at 30/12/2014 01:10 PM
Also not recommended more than 30 high finishing, her casual, wasted opportunity, even though if the front 4 person shooting can be slightly higher,
fifa 15 cheap http://www.fifacoinszone.co.uk
fifa 15 coins ps3 at 30/12/2014 05:11 PM
A great deal of professional persons, no individuality or variety item, flash Kabuduo (my palm left over, so frequently display)
fifa 15 coins ps3 http://www.fifa15coinsbuy.co.uk/fifa-15-coins/ps3.html
fifa coins at 31/12/2014 12:04 AM
Here is the bench, the bench is important, a position it is advisable to have several people, wounded, the state is certainly not decent, so there could be a enjoy, or instructed to top notch placement, will be affected, the Tiger Balm alternative sorcerer advocate, toning up of great toughness, a lot of poses are suitable. To illustrate, de Blau Hei and Fermat set like, are extremely decent, then CDM, version use is not especially substantial, the capacity issue or maybe more, 13 spends Laney this ability have a good type of lowered altitude, just organize it gone, not very good, 10 acceptable!
fifa coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk/fifa-15-coins/ps4.html
fifa 15 coins at 03/01/2015 01:17 AM
I really do not say 433 decent, an entire life of 433, I will use 442 and 4114 to improve
fifa 15 coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa 15 coins at 10/01/2015 07:59 AM
No really feel this is very great, about Fifa world cup 15 money. I read your personal article, I want him far more.
fifa 15 coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk/fifa-15-coins/pc.html
FIFA 15 Ultimate Team Coins at 10/01/2015 09:30 PM
No feel really this is very positive, about Fifa world cup 15 silver and gold coins. I read the actual article, I really like him a whole lot more.
FIFA 15 Ultimate Team Coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk/fifa-15-coins/ps4.html
fifa 15 coins ps4 at 20/01/2015 03:38 PM
the making of try
fifa 15 coins ps4 http://www.fifa15coinsbuy.co.uk/fifa-15-coins/ps4.html
coins fifa 15 cheap at 30/01/2015 05:57 AM
It actually is wanting to labor the best way up of person. The players arbitrarily have fun with the individuals on-line which can be within your department. No league table is there. The ball player needs to arrived in a specialized volume of the point within a given availablility of the game titles getting endorsed or won the section. Not winning the nominal details can certainly make the ball player grow to be relegated onto the cut down division. Accordingly, the player may play lots of seasons when he enjoys to.
coins fifa 15 cheap http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa 15 coins sale at 31/01/2015 12:22 AM
It may be trying to work how up of your person. Players arbitrarily use those by going online which could be around the division. No league desk will there be. The user needs to appear at the specified wide variety of the idea for a selected array of the video games to get advertised or claimed the division. Not putting on the the very least matters helps make the participant change into relegated in the minimal department. Consequently, the gamer can enjoy several months as he needs to.
fifa 15 coins sale http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
best cheap fifa 15 coins at 31/01/2015 05:19 PM
It is really aiming to hard work exactly how up of this gamer. Players arbitrarily fiddle with individuals web which were inside department. No league table will be there. The gamer is needed to appear from a selected wide range of the idea inside a respected range of the games to always be promoted or received the division. Not finding the the bare minimum ideas may make the participant turned into relegated into the cheaper section. For that reason, the gamer can start to play any amount of seasons as he would rather.
best cheap fifa 15 coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa coin cheap at 01/02/2015 11:51 AM
It is really attempting to tasks exactly how up of the gamer. Players arbitrarily have fun with the public over the internet which have been within division. No league bench will be there. The gamer is required to can come in the individual amount of the idea inside of a particular wide range of the video game titles come to be advertised or scooped the division. Not finding the minimum amount factors makes the ball player turn out to be relegated up to the cut down department. Thus, the participant can start to play as several months while he wants to.
fifa coin cheap http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa 15 xbox coins at 02/02/2015 08:37 AM
It truly is endeavoring to task the manner in which up of player. Players arbitrarily enjoy the people over the internet which were inside the division. No league desk can there be. The participant is required to appear with a special variety of the point in the given lots of the video games to generally be publicized or picked up the division. Not developing the minimum issues can certainly make the participant grow to be relegated towards the much lower department. Therefore, the gamer can play several months as he loves to.
fifa 15 xbox coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
what is the best site to buy fifa coins at 03/02/2015 07:47 AM
It may be seeking to function the best way up of this player. The players arbitrarily fiddle with those online which happens to be within the department. No league desk will be there. The gamer must happen on a tailored volume of the purpose in any specified amount of the online games to always be endorsed or triumphed the section. Not benefiting from the lowest tips makes the participant turn out to be relegated onto the less expensive section. Consequently, the participant can start to play as several seasons while he likes to.
what is the best site to buy fifa coins http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
fifa coins buying at 07/02/2015 02:26 AM
The appearance of the legends of Baseball in FIFA 14 Most significant Squad there is a benefits of a couple of new impressive footballers which make their road to FIFA Extreme Organization in FIFA 14 on Xbox Xbox and 360 A. Thus, the total selection of the players just becomes 40-two. The players that participate in the subscriber list are Luis Figo of World, Portugal and Brazilian Mug winner Romario combined with Pavel Nedved.
fifa coins buying http://www.coinsfut.co.uk
the cheapest fifa 15 coins ever at 15/02/2015 06:06 AM
Some other Competitor, Luis Figo loved the success in both the major golf clubs of Spain, FC Barcelona and Real Madrid in advance of his ending profession having the Inter in France. The next the first is Nedved that evolved into ready to flourish his mention in Italy. He put in the ten sessions with Juventus and 5 conditions with Lazio.
the cheapest fifa 15 coins ever http://www.fifa15coinsbuy.co.uk
Start«12»End
Page 1 of 2
15256357
readers